Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Partnereink

Partnereink

Horváth Szalon

A Horváth Szalon Szombathelyen a Szelestey László utca 45. szám alatt található. 2005-óta dolgozunk a Loréal Professionnel termékeivel. Örömmel csatlakoztunk a lafrench.hu kezdeményezéséhez. Szalonunkban három fodrász és egy kozmetikus várja a szépülni vágyókat és a professzionális hajápolás iránt érdeklődőket.

Kedvenc termékünk a mythic oil originale. Azért szeretjük mert mélyen táplál, párataszító hatású és kezelhetőséget biztosít a hajnak.


 

Wolf Anna, B'jutifarm

Wolf Anna vagyok, 40 éves és 40 éve a szakmában...
Az előző mondat nem elírás, ugyanis kozmetikus anyukám révén, már a szépségszakmába születtem bele. Gyerekkoromtól kezdve a szépségszalonok bűvöletében éltem, így nem volt kérdés, hogy az életem milyen irányt fog venni. A fodrászatot választottam magamnak, mivel az abban rejlő művészet, kreatívitás ellenállhatatlanul vonzott.
A fodrász szakiskola után, a huszas éveim elején, anyukám szalonjában dolgoztam. Ez idő alatt végeztem el a pécsi főiskola 'fodrász szakoktatói' szakát, ahol nagy szerencsémre egy “aranycsapatba” kerültem és innen nem volt megállás...

Tanulni vágyásom Budapestre vezetett, ahol 2 évig hairstylistként dolgoztam, így lehetőségem volt a fotó- és filmvilág fodrászati rejtelmeit is megismernem.
Majd Sopronban adódott egy nagyon jó kihívás. A több száz főt foglalkoztató Wabi Beauty Center fodrászati szakmai vezetőjeként, majd később szakmai igazgatóként dolgozhattam. Igazgatóként már nemcsak a fodrász szakirány képzése, fejlesztése volt a feladatom. Ezekben az években, felnőttképző okj-s iskolákban is oktattam elméletet és gyakorlatot, több, mint 50 fodrászt indítottam útjára.
35 éves koromban egy fordulópont jött, újra kellett értékelnem az életemet, mivel a szakmámba vetett hitem és szeretetem veszni látszódott. Ekkor úgy döntöttem, hogy az akkori életemet (el)uraló multigondolkodás után visszatérek a kezdetekhez. És hazatértem.
2015 óta, az anyukám üzletéből, a már közös üzletünkké lett szalon fejlesztésén dolgozok, a családommal, a legjobb barátommal és az egyre bővülő kis csapatunkkal. Emellett Ausztriában fodrász vállalkozóként is igyekszem helyt állni.

A lafrench.hu-t Dancsó Erika szentesi kolléganőm ismertette meg velem. Nagyon megörültem ennek a lehetőségnek, mivel akkora raktárkészletet nem tudok az üzletben tartani, ami lefedné vendégeim haj- és/ vagy fejbőrproblémáját. Így viszont, tanácsom alapján, meg tudják rendelni a szükséges terméket.

Vallom, hogy nincs annál jobb ha teljes szívvel szeretheted a szakmádat és elégedett, boldog vendégek távoznak a kezeid közül.


 

Budavári Boglárka

A nevem Budavári Boglárka! Barcson, Somogy megyében dolgozom! 7éve úgy döntöttem, hogy ezt a szakmát választom, félelmekkel, aggályokkal,mert tudtam nehéz lesz!Akkor még nem tudtam, hogy életem egyik legjobb döntése lesz!Ma már nem is tudnám elképzelni, hogy mást dolgozzak! Imádok emberekkel dolgozni, bár sokszor ez nem is olyan egyszerű, de talán ez az ami vonz benne! Nem egyszerű minden kívánságnak eleget tenni! Vonz a kihívás! Szeretek örömet okozni a vendégeknek a munkámmal! Úgy kiengedni a szalonból, hogy jót alkottam és hogy vissza fog jönni! Szeretek mindig újdonsággal,új technikákkal, termékekkel kedveskedni a vendégeknek, kicsit kitűnni a többi fodrásztól, ezért is csatlakoztam a lafrench.hu csapatához. Itt mindenki kényelmesen megtalálhatja a hajának megfelelő ápolót! És mivel nemrég született meg a második gyermekem, ez otthonról is elvégezhető számomra!


Kissné Kóra Ágnes

A nevem Kissné Kóra Ágnes! Sarkadon, Békés megyében dolgozom! 14 éve választottam a fodrász szakmát, félelmekkel, aggályokkal,mert tudtam, hogy nem lesz egyszerű!Akkor még nem tudtam, hogy életem egyik legjobb döntése lesz ez!Mára már nem is tudnám elképzelni, hogy mást dolgozzak! Imádok emberekkel foglalkozni, dolgozni, bár sokszor ez nem is olyan egyszerű.... De talán ez az ami vonzott ebenn az egészben a KIHÍVÁS és a „VARÁZSLÁS”! Nem egyszerű minden kívánságnak eleget tenni, de nem ismerek lehetetlent.... Szeretek örömet okozni a vendégeknek a munkámmal! Úgy kiengedni a szalonból, hogy szép és minőségi eredményt alkottam és hogy vissza is fog jönni! Szeretek mindig újdonságokkal,új technikákkal és folyamatosan újjuló termékekkel kedveskedni a vendégeimnek, kitűnni a többi fodrásztól és nem egy fodrász lenni hanem A FODRÁSZ lenni! Mindig is ez motivált minden egyes nap és minden fejlődésemben. Ezért is döntöttem úgy, hogy csatlakozom a lafrench.hu csapatához, mert ez egy olyan különleges lehetőség, amivel igazán egyedivé lehet tenni a szalonomat itt mindenki kényelmesen megtalálhatja a hajának megfelelő ápolót


 

 

Németh Móni

Németh Móni vagyok. 2002-óta dolgozom női-férfi fodrászként. Célom a vendégek maximális kiszolgálása a legmagasabb szinten. Ezért választottam a L'Oréal Professionnel termékeket. Fontosnak tartom a folyamatos szakmai fejlődést, rendszeresen veszek részt a L'Oréal Akadémia képzésein, hogy mindig naprakész legyek a legújabb vágási és festési technikákkal.

 


Keresés