Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Karácsonyi hajtippek csajoknak!

A francia nők hogyan csinálják? A válasz: egyszerűen, szabadon!

Nem gondolják túl: tudják mire van szükségük, mi az amivel fel tudják tölteni magukat, így tudnak ők is adni!
Mindig az Egyensúlyra törekszenek!

Meg kell engedjük magunknak, hogy megálljunk, megpihenjünk, így tudunk új energiával feltöltődni. Így tudunk adni szeretteinknek.
A karácsonyt a meghittség varázsa kell, hogy átölelje. Ez az ünnep a szeretetről, a családról, és egy kicsit a flitterekről, csillogásról szól. Egyszóval mindenről, amit mi nők, imádunk! 

Öltöztesd magad ünnepi hangulatba pár perc alatt. Adunk néhány tippet, hogyan készíts pompás frizurát kis idő alatt az ünnepekre!
Néhány kiegészítő, fesű és élvezheted is az ünnepet!

  •  Egyszerű copf masnival díszítve 

Ha ezt választjuk, garantáltan megszámlálhatatlan mennyiségű dicséretet zsebelünk majd be a vacsora alatt!

Készítsünk copfot feszesebben, vagy lazábban. Díszítsük szatén szalaggal. Akár hajfonásodba is belecsempészheted az ajándékok csomagolása közben kimaradt szalagokat!

  •  Készíts hajadból egy masnit!

A kontyhoz csináljunk egy copfot, de az utolsó hajgumi csavarásnál a tincseink végét ne húzzuk ki teljesen, hanem hagyjuk leszorítva. Ezután a felső részt válasszuk ketté, majd kössük át azt.

  •  Szuper szalagos frizura!

Tupirozd meg enyhén a hajad, majd a Savage Panache termékkel fújd be! Fésüld hátra csavard meg a copfot és tűzd meg pár csattal. Szalaggal kösd körbe. A végeredmény: egy egyszerű és nagyon mutatós alkalmi frizura!

  • Copf nélkül szalaggal diszítve!

Tupírozd meg a hajad, majd rakj rá egy kevés Super Dust terméket a nagyobb volumenért! Végül pedig fésüld hátra és csavard körbe szalaggal

  • Éééés természetesen nem maradhat ki 2019 egyik kedvenc hajtrendje sem: hajékszerek, csatok, és csillámok minden mennyiségben!

Ha ezt a stílust választod az ünnepekre, akkor a ruháddal az egyszerűségére törekedj, hogy meglegyen a francia stílus és egyensúly!

 

Gyors egyszerű megoldásra vágysz az ünnepek alatt is? Használd ezeket a technikákat és kiegészítőket, majd zsebeld be a dicséreteket! 

Kellemes ünnepeket kíván a lafrench.hu csapata!

 

Fotók: Pinterest

 

 

Keresés